Направи поръчка

 

  Брой:                Модел:
  Име и Фамилия:          Телефон:
  Населено място          Доставка:
  Офис на Еконт/Спиди:

  Основни предимства на течните протектори за телефони

  Купили сте си нов телефон и искате да го защитите възможно най-добре? Или просто желаете допълнителна защита за старият ви смартфон?

  В тази статия ще представим продукт от ново поколение – течен протектор за телефони, смартфони и таблети.

  Течен протектор за телефони и смартфони – що е то?
  В миналото вариантите, с които можеше да защитим дисплея на своя телефон или таблет, беше просто чрез поставяне на твърд силиконов или стъклен протектор.

  Разбира се, технологиите се развиват с времето и на пазара се появи нов вид защита за дисплей на телефона – течен протектор за телефон (познат още като течен скрийн протектор и течен нано протектор).

  Най-общо казано течните протектори са течно стъкло. Главната съставка, която се използва за направата му е силициев диоксид (SiO2).

  Това химично съединение се създава след нагряване на силиций до 400 – 500°C. Характеризира се с изключителна твърдост и якост (9H твърдост).

  Течното стъкло може да се нанесе върху всяка една повърхност, което го прави идеален протектор за дисплеи за различна техника – било то телефон, смартфон, таблет или смарт часовник.

  Как действа течният протектор?
  Когато закупите нов телефон, който наскоро е излязал от завода, той има тънък и гладък слой на дисплея, който с течение на времето загрубява. Това е нормално, понеже след покупка дисплея на телефона постоянно се използва. В повечето случаи този слой запазва цялостта си няколко месеца.

  След добавяне на течен протектор към дисплея на телефона, течното стъкло добавя наново този слой, като взаимодействието между дисплея и стъклото става на микроскопично ниво.

  Дебелината на насената течност е около 100 нанометра. На практика след нанасяне стъклото става невидимо за просто око. В резултат на това, телефона придобива нов гладък слой и същесвременно изключителната здравина, благодарение на силициевият диоксид.

  Нанасяне на течният протектор
  Начина по който се нанася течен протектор е дори по-лесен от този на класическите стъклени протектори.

  При поставяне на стъклените протектори често се образуват балончета под стъклото. Предимството на течният протектор е, че той нанася с помощта на кърпичка и е невъзможно да попадне въздух под него.

  В пакета с течният протектор получавате следните неща:

  1. Кърпичка за почистване
  2. Кърпичка за подсушаване
  3. Бутилка с течен протектор

  Преди да нанесете течността, дисплея на вашето устройство трябва да се почисти. Затова използвайте кърпичката за почистване.

  След това използвайте кърпичката за подсушаване и старателно почистете дисплея.

  След това нанасете 5-8 капки от течността я разнесете по екрана, използвайки кърпичката за подсушаване.

  Готови сте!

  Накратко този процес може да се обобщи в три стъпки:

  Почистваме с кърпичка.
  Забърсваме с кърпичка.
  Нанасяме течният протектор върху дисплея телефона.

  Течен протектор цена
  Предлагаме две разновидности:

  1 мл. течност – достатъчна за едно устройство – 16.99 лв.

  2 мл. течност – достатъчна за 5-6 устройства – 23.99 лв.

  Често задавани въпроси:
  Може ли да използвам течен протектор върху стъклен протектор?
  Да! Няма никакви проблеми да използвате течният протектор върху телефон, който вече има прикачен стъклен протектор. Това дори ще донесе допълнителна здравина на устройството!

  Може ли да използвам течен протектор под и над стъклен протектор?
  Разбира се! Ако приложите течният протектор директно върху дисплея, след това добавите стъклен протектор, а след това нанесете отново течно стъкло отгоре, то това би дало максимална защита!

  Течните протектори по-здрави ли са от стъклените?
  Да! Тестове показват, че при изпускане или оказване на друг вид физически натиск, течните протектори са с до 90% по-здрави от класическите стъклени протектори.