Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Как да изберете протектор за своя Samsung Galaxy S9

Ако планирате да купите нов телефон, трябва да мислите и как да го защитите. Следвайте нашите съвети, за да изберете най-добрия протектор за Samsung Galaxy S9.

Смартфоните са се превърнали в помощник на всички в наши дни. Всъщност, 84% от хората казват, че не могат да живеят без телефона си дори за един ден. Зависимостта на смартфони стана широко разпространена през последните години. Има дори име за страх да не си без твоя смартфон. Наричат ​​го номофобия.

Хората могат да бъдат без смартфона си по всякакви причини. Те биха могли да го забравят някъде или да изпуснат. По-лошо, те биха могли да го залеят чаша вода или да го изпуснат в тоалетната. Те дори биха могли да го увредят, като позволят той да падне от високо.

Потребителите на Android са готови да се насладят на едно качествено изживяване, благодарение на Samsung Galaxy S9. Ако искате да купите този нов телефон, трябва да помислите как да го запазите в безопасност. Ето как да изберете кейсове за Samsung Galaxy S9.

Видове

Не искате нищо да повреди вашия нов смартфон. Има няколко различни кейсове и всеки служи за своята цел. Нека да разгледаме общите и можете да решите какво работи най-добре за вас.

Основни или тънки

Новият смартфон има смайващ външен вид. Ще бъде срамно да го покриете с обемен протектор. В този случай един тънък случай може да бъде добър вариант. Този тип корпус ще предпази от драскотини със сигурност. Уверете се, че ще може да предпази и екрана от удари по земята. Калъфът добавя малко защита срещу падане, но не очаквайте от него да твори чудеса.

Здравина

Здравите корпуси са подходящи за по-груба среда. Те използват въздушни джобове и подсилени ъгли, за да осигурят максимална защита на вашия телефон. С много от здравите дизайни, можете да пуснете телефона си надолу по стълбите и той ще остане невредим.

Компромисът е използваемост и размер. Сензорният екран и бутоните също са защитени. Но тяхното здраво покриване означава, че те са по-трудни за използване. Всичко това може да го направи неудобно и неудобно за съхранение в джоба ви. Или пък да не се вписва или да се плъзга много лесно.

Тези кейсове идват с оценка за степента на защита (Ingress Protection). Това ще ви покаже способността на вашия протектор за Samsung Galaxy S9 да се съпротивлява на вода и прах. Някои производители на използват дори военни тестове. Това проверява температурата и налягането, както и ударите и вибрациите.

Фолиеви калъфи за Samsung Galaxy S9

Те приличат на малка книга. И са просто чудесни за предотвратяване на надраскване, защото покриват всички повърхности. Но защитата при падане може да варира в зависимост от дизайна.

Някои искат да ги тълкуват като заместители на портфейли, защото идват с карета за кредитни карти. В действителност те не са толкова полезни, защото можете да поставите само няколко карти. Нещо повече и кейсът ще се отвори.

Батерия

Корпусите на батерията са с допълнителна батерия, вградена в кутията. Това може да е удобно, но кейсът добавя значителни допълнителни количества.

Помислете за вашите нужди

Сега, когато знаете какви са вашите възможности, трябва да обмислите вашите нужди. Работите ли в офис сграда? Елегантният външен вид на тънък калъф може да е перфектен и не ви е необходима толкова защита. Но ако сте строителен работник, може да е най-добре да държите телефона си в безопасност.

Въображението ви е границата. Посетете нашия сайт днес, за да намерите страхотен един протектор за Samsung Galaxy S9. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте ни попитате още сега!