Showing 1–12 of 61 results

Кейсове, калъфи и протектори за iPhone

Няма спор, че Apple са безспорен фаворит и съвсем не само пионер в създаването на смарт телефони. Техните смартфони са тотална революция в света на мобилните устройства, а и на дигиталния свят изобщо. Всички сме чували – било то в подробности, или само под формата на ШОК новина – за истерията, създаваща се всяка година при излизането на нов модел iPhone.
Ако вие спадате към групата на тотални и заклети почитатели именно на тези и никои други смартфони, вероятно, сте повече от мотивирани всяка година да се сдобивате с прототип от следващата им серия. И така да е, а и да не, ползването на iPhone за цяла една година без налични мобилни аксесоари за специална защита и предпазни мерки в никакъв случай не е нито желателна, нито препоръчителна. Крехките корпуси, тънките тела на смартфоните от Apple създават предпоставка за счупване или повреда, а екраните им, точно както и на мобилните телефони на останалите компании е винаги в риск от надраскване. За целта е задължително да се сдобиете с мобилни аксесоари.

Ние от онлайн магазин за точно такъв тип стоки, MyGSM.bg разполагаме с цял арсенал от всичко, което ви е нужно, а именно: калъфи за iPhone, кейсове за iPhone и пълната гама от размери в зависимост от конкретния модел стъклен протектор за iPhone. Нашите продукти са оригинални, вървят със стандартна гаранция, а освен това се предлагат и на топ цени. Вземете своя кейс, калъф или стъклен протектор за екран на мобилен телефон от марката Apple на невероятно достъпна и ниска цена. Внимание: нека конкурентните ни цени не ви заблуждават и бъдете уверени във високото качество и първокласната изработка на нашите мобилни аксесоари за смартфони iPhone!

Калъфи за iPhone
Подберете перфектния калъф за iPhone без значение от модела и годината му на изработка, който да предпазва телефона ви от нараняване при удар и изцяло да отговаря на личния ви стил и вкусови предпочитания.Всички артикули за iPhone пасват идеално на пълната гама от мобилните устройства, създадени от Apple. Въпреки че асортиментът ни от калъфи за iPhone е повече от голям, да изберете идеалния за вас в нашия магазин съвсем няма да ви е трудно. Ние предлагаме както класически, така и по-ексцентрични или със специални функции калъфи за iPhone. Всички калъфи, предлагани в онлайн магазин MyGSM.bg защитават ефикасно вашия смартфон от повреда при изпускане и удар. Достъпът до клавиатурата и камерата през тях е лесен и бърз. Освен това са много трайни, защото са изработени от изключително качествени материали.

Кейсове за iPhone
Ако пък вашата конкретна цел в онлайн магазина ни е да се сдобиете с нов и практичен кейс за iPhone, ние отново сме насреща. Предлагаме повече от страхотна гама от модели – както класически, така и по-нестандартни, а също така и възможност за индивидуална поръчка в случай, че търсите конкретни екстри или специални функции, така и персонализирани опции. От последните най-популярни напоследък са прекрасните кейсове за iPhone със снимка. Те не само най-добре ще отговорят на вашите изисквания за визия и дизайн, но и изцяло ще паснат на стила и ежедневието си. Между другото, опцията за кейсове за iPhone със снимка е много интересен и оригинален вариант за подарък!

Стъклен подарък за iPhone
Защитните фолиа за екрана на различните модели смартфони с марката Apple стандартно се разделят на две основни групи – меки (гъвкави) скрийн протектори и стъклени (твърди) защитни покрития. Първите се поставят по-лесно, но не предоставят високата степен на защита, която притежават стъклените. Достатъчно твърдите и надеждните стъклени протектори за дисплей се изработват от здрави и висококачествени материали, а най-важното е, че запазват чувствителността и кристалното изображение на картината. Наличните в онлайн магазина ни за мобилни аксесоари MyGSM.bg стъклени протектори iPhone в повечето случаи са с дебелина 0,3-0,4 мм и работят единствено в посока защита на екрана. Някои висококачествени протектори се изработват по технологията Anti BlueLight, която позволява да се намали излъчването на вредната синя светлина от екрана, а това си е допълнителна екстра и най-вече първокласна защита за вашите очи. Заоблените ръбове, запазването на тъч функционалността, повишената устойчивост срещу надраскване и отпечатъци са само част от положителните качества на протекторите. Лесното поставяне на покритието, пълният достъп до основните функции на телефона и още куп положителни черти правят стъклените защитни протектори толкова желан продукт на пазара на аксесоарите.

В MyGSM.bg сте винаги добре дошли да закупите нужните за вас мобилни аксесоари за iPhone. Нашите първокласни модели стъклен протектор за iPhone, красиви и разнообразни като дизайн кейсове за iPhone и не на последно място изключително практични калъфи за iPhone отговарят на всички стандарти за високо качество и критерии за страхотна визия. Подарете не себе си и на своя любим смартфон от Apple не просто протекция и по-лесна експлоатация, но и свежест в крайния външен вид. Ние ви гарантираме бърза доставка до всяка точка на страната, както и много достъпни и конкурентни цени. За всяка направена поръчка от нас предлагаме тест и преглед преди заплащане, както и възможност да върнете закупения продукт в срок от 14 дена след приемането му, но в запазен годен търговски вид.

Пазарувайте първокласни мобилни аксесоари като протектори от висококачествено стъкло, кейсове и калъфи за iPhone от лицензирани и надеждни доставчици. Пазарувайте при нас, в нашия магазин MyGSM.bg. Винаги сме насреща за всякакви въпроси, безплатна помощ и консултация за помощ на нашите клиенти. Вие и защитата, както и външния вид на вашите смартфони са важни за нас! Ние знаем от какво се нуждае мобилното ви устройство и сме насреща да ви го предоставим! Пазарувайте свободно, спокойно и от комфорта на собствения си дом през онлайн магазин за мобилни аксесоари MyGSM.bg по всяко време на денонощието! Вашата локация не е от значение, изпращаме артикулите до всяка точка в България!
Приятно пазаруване!